fbpx

Sony Pictures Home Entertainment lanceert Monster Hunter in april

Fans van Milla Jovovich, en dat zijn er heel wat, en de fans van Capcoms Monster Hunter-saga die komen deze maand zeker meer dan genoeg aan hun trekken.

Voor Monster Hunter bundelden regisseur Paul W.S. Anderson en actrice Milla Jovovich opnieuw hun krachten, nadat zij eerder succesvol samenwerkten aan de Resident Evil-filmreeks. Naast Milla Jovovich schittert een cast met een indrukwekkende actie-achtergrond: Tony Jaa (Fast & Furious 7, ONG-BAK 1-3), Ron Perlman (Hellboy, Pacific Rim, Sons of Anarchy), Diego Boneta (Terminator: Dark Fate), Meagan Good (The Intruder) en T.I. (Marvel’s Ant-Man).

In Monster Hunter word je meegenomen naar een andere wereld, een wereld vol gevaarlijke monsters die met een dodelijke wreedheid over hun territorium regeren. Wanneer Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) door een plotse zandstorm in een nieuwe wereld terechtkomen, ontdekken de soldaten tot hun wanhoop dat deze vijandige en onbekende omgeving bewoond wordt door gigantische en angstaanjagende monsters die bestand zijn tegen hun wapens.

Terwijl ze wanhopig proberen te overleven, ontmoeten ze de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens dankzij zijn unieke vaardigheden steeds één stap voor is. Naarmate Artemis en Hunter naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat hij deel uitmaakt van een team geleid door de Admiral (Ron Perlman). Omdat hun wereld vernietigd dreigt te worden door een groot gevaar, bundelen de moedige krijgers hun unieke krachten en verenigen ze zich voor de ultieme krachtmeting.

Vanaf 2 april kun je Monster Hunter al bekijken en bewaren, nog voor de film on demand beschikbaar komt. Monster Hunter is te bekijken op drie manieren:

  • Downloaden en Bewaren (EST release): beschikbaar vanaf vrijdag 2 april, zodat je de film als eerste kunt zien
  • On demand kijken (VOD release), beschikbaar vanaf woensdag 14 april en kijken wanneer het jou uitkomt
  • DVD, Blu-ray, 4K UHD en Steelbook (fysieke release), beschikbaar vanaf woensdag 28 april met als unieke extra’s: verwijderde scènes en drie featurettes: The Monster Hunters: Cast and Characters, Monstrous Arsenal: Weaponry in the Film en For the Players: From Game to Screen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: