fbpx

Release van Resident Evil-film Welcome to Raccoon City schuift achteruit

Een tijdje terug raakte bekend dat er een nieuwe Resident Evil-film aan zit te komen. Die krijgt de naam Welcome to Raccoon City mee en zal een reboot worden. Geen Milla Jovovic meer helaas…

In de plaats daarvan krijgen we een volledig nieuwe reboot van de filmserie waarbij er vooral gekeken wordt naar de eerste twee games van de reeks. De film stond gepland voor een release op 3 september, maar Sony heeft nu beslist om die release uit te stellen.

En geen klein beetje zo blijkt, want fans zullen nu bijna 3 maanden langer moeten wachten voordat ze deze horrorfilm zullen kunnen aanschouwen. De première staat nu gepland op 24 november 2021.

Sony gaf geen reden mee voor deze vertraging, al lijkt het erop dat ze de confrontatie willen vermijden met de langverwachte Marvel-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings die ook op 3 september ingepland staat.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: