fbpx

Grote multiplayersale voor Nintendo Switch van start met kortingen tot wel 75%

Nintendo eShop

Altijd leuk wanneer je koopjes kan scoren op games. En dat geldt zeker wanneer er heel wat lekkers op jou ligt te wachten. Vanaf nu kan je in de Nintendo eShop kortingen tot wel 75% scoren op meer dan 190 multiplayergames voor de Nintendo Switch.

Of je nu tegenstander met inkt wil bekogelen in Splatoon 2, tegen vrienden wilt racen in Crash Team Racing Nitro-Fueled of spectaculaire gevechten wilt aangaan in Dragon Ball FighterZ, er zitten meer dan genoeg multiplayer-titels in deze aanbieding.

Dus ook gamers die graag puzzelen met Puyo’s en Tetrimino’s in Puyo Puyo Tetris 2, sterren verzamelen op de digitale spelborden van Super Mario Party, of samen met andere spelers demonen slachten en loot verzamelen in Diablo III: Eternal Collection, komen aan hun trekken!

Je kan nog tot zondag 11 april om 23:59 genieten van deze straffe kortingen in de Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: