fbpx

Keer terug naar je kindertijd in For Honor

Zal ik is wat vertellen over mijn kindertijd? Ik liep toen rond in een sponsen broekje, witte sokken en sandaaltjes. Wist ik toen veel dat er jaren later een fantastisch universum gecreëerd zou worden in verschillende videogames.

Nu vele jaren later draag ik, gelukkig maar, geen sponsen broekjes, witte sokken of sandalen maar geniet ik van die vele virtuele werelden.

Een van die werelden werd door Ubisoft tot leven gebracht in For Honor. Speciaal voor 1 april neemt Ubisoft ons terug mee naar onze kindertijd…

For Honor introduceert vandaag, op 1 april, een nieuw in-game event: de Playground Edition. Spelers ontdekken een nieuwe speeltuin en genieten van kinderlijke gameplayelementen tot 2 april 17:30 uur.

Tijdens dit event ruilen de gevreesde krijgers hun zwaarden in voor speelgoedexemplaren en leiden ze hun speelgoedleger naar de overwinning. Tevens zorgen prachtige regenbogen en kleurrijke confetti tijdens het executeren voor de nodige afleiding.

Alle gekheid op een stokje: het grootste For Honor-oefenterrein ooit is nu beschikbaar in For Honor tot 8 april en bevat in totaal 7 Helden. Het oefenterrein is een in-game omgeving waarin spelers feedback geven over voorgestelde veranderingen aan Helden voordat ze in de game worden geïntegreerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: