fbpx

Neymar Jr. dribbelt zich zelfverzekerd naar Fortnite

In Fortnite draait he om de intense gevechten, maar ook om zien en gezien worden. De verschillende outfits zijn hét pronkstuk van de gamers en ik heb zo’n klein, groot vermoeden dat de nieuwe skin van Neymar Jr. wel eens héél populair zal worden.

Als je de Battle Pass hebt gekocht kan je vanaf vandaag verschillende quests uitvoeren om zo verschillende outfits van de Braziliaanse voetbalspeler te bemachtigen. Hij zal niet alleen als de digitale versie van zichzelf te zien zijn, maar er ook twee skins te verdienen die naar mijn mening erg veel weghebben van Black Panther.

Het is niet toevallig dat Neymar Jr. toegevoegd wordt aan de game. Als fervente Fortnite-gamer speelde hij al potjes met onder andere de bekende streamer Ninja. Maar laten we ook eerlijk zijn: ik denk dat zowel Neymar Jr. en Epic aardig wat extra zakgeld zullen overhouden aan deze deal…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: