fbpx

De Guardian Games in Destiny 2 zijn begonnen

Bungie laat weten dat de Guardian Games in Destiny 2 weer zijn begonnen. Vanaf nu kunnen spelers die daar zin in hebben meedoen aan het gratis in-game-event waarin wordt bepaald welke klasse het beste is. Het event eindigt tijdens de Guardian Games Closing Ceremonies van 7 t/m 11 mei.

Hunters, Warlocks en Titans nemen het tegen elkaar op in verschillende uitdagingen. Elke week is er een nieuwe kans om erkend te worden als de beste klasse. Aan het einde van elke week worden er namelijk gouden, zilveren en bronzen aura’s aan elke klasse toegekend die de week erna geldig blijven.

De winnende klasse wordt uiteindelijk erkend tijdens de Guardian Games Closing Ceremonies op 7 t/m 11 mei. Ook wordt er een trofee in de Tower tentoongesteld ter ere van de winnende klasse.

Guardians kunnen verschillende beloningen verdienen in de loop van de Guardian Games, zoals de Heir Apparent Exotic Machine Gun en catalyst, een Exotic Sparrow, Legendary klasse-items, twee emblemen en twee shaders. Eververse heeft een nieuwe Guardian Games Universal Ornament Set met gloeiende klasse-items, een nieuw wapenornament voor Heir Apparent, sportieve Exotic emotes en meer in de aanbieding.

Spelers die de openingsquest hebben voltooid kunnen een speciaal Guardian Games-jack ophalen. Spelers die deelnemen aan de Guardian Games Closing Ceremony kunnen een gouden speld ophalen ter herinnering aan de winnende klasse.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: