fbpx

Alles wat je moet weten over Season 3 van Call of Duty – Cold War/Warzone

Nu donderdag start het derde seizoen van Call of Duty Cold War en Warzone. En afgaand op de informatie die Activision gelost heeft ziet het er een hele vette kluif uit. Een kluif waar wij als trouwe spelers maar al te graag willen aan knagen als je het ons vraagt.

Wat mag je allemaal verwachten? Zet je schrap want het is een lange lijst!

Hunt for Adler-event

Dit is een tijdelijk event waarin operators door unieke in-game uitdagingen, in zowel Black Ops Cold War als Warzone, meer te weten te komen over Adlers verblijfplaats. Voltooi deze Intel-uitdagingen om eventbeloningen te ontgrendelen, waaronder charms, calling cards, een nieuwe operator-skin en meer.

Drie nieuwe operatoren, en één oude bekende

Uiteraard zijn we benieuwd naar de nieuwe operatoren waar we mee aan de slag kunnen. We kunnen rekenen op drie nieuwe operatoren, aangevuld met één oude bekende.

Wraith: Warschau Pact (launch week)

Deze ex-Noorse special unit, gespecialiseerd in oorlogsvoering in de bergen, is Perseus-agent geworden. Ze maakt een grootse entrée en demonstreert haar vaardigheden op het gebied van infiltratie en sabotage. Een essentiële troef bij winteroperaties, koelbloedig en onverdraagzaam ten opzichte van zwakte, ze is de perfecte tegenstander om het op te nemen tegen de NAVO-troepen.

Wraith, inzetbaar voor zowel Black Ops Cold War als Warzone is meteen beschikbaar bij Tier 0 in de Season Three Battle Pass. Op Tier 100 unlock je een extra Legendary Wraith Operator Skin.

Knight: Warsaw Pact (In-Season)

Het tweede lid van het dodelijke Perseus-duo dat verantwoordelijk is voor de gebeurtenissen op de Yamantau-berg is Roman “Knight” Gray. Knight is een geboren moordenaar en een voormalige MI6-wetworks-agent in Dublin. Hij is gespecialiseerd in close combat en een brutale kracht waarmee rekening moet worden gehouden.

Antonov: Warschaupact (In-season)

Antonov, een ex-huurmoordenaar, trad toe tot het leger in plaats van een verlengde gevangenisstraf uit te zitten voor zijn misdaden. Zijn expertise als huurmoordenaar maakt hem tot een uiterst waardevolle en dodelijke asset. Door het Warschaupact gewantrouwd vanwege zijn criminele verleden, krijgt hij taken toegewezen die niemand anders wil: ontmanteling van bommen en hazemat-werk.

Krijg toegang tot Knight en Antonov als onderdeel van de nieuwe Season Three Store-bundelaanbiedingen.

Captain Price komt aan in Black Ops Cold War

De werelden van Modern Warfare en Black Ops komen opnieuw met elkaar in aanraking nu een legendarische operator, namelijk Captain Price, zich bij de strijd voegt in Black Ops Cold War en Warzone. Hij beschikt over tactische gear die geschikt is voor de meest clandestiene missies.

Degenen die aan het begin van seizoen drie een versie van Black Ops Cold War kopen, ontvangen de Captain Price Operator voor gebruik in Black Ops Cold War en Warzone. Bovendien ontvangt iedereen die Black Ops Cold War al bezit, automatisch de Captain Price Operator aan het begin van seizoen drie.

Log gewoon in op Black Ops Cold War na de update van seizoen drie om Captain Price toe te voegen aan je selectie van elite-operators. Je moet eerst online gaan in Black Ops Cold War voordat hij als speelbaar personage in Warzone verschijnt.

Opgelet: de Black Ops Cold War Captain Price Operator staat los van de Modern Warfare Price Operator.

Zes nieuwe schietijzers

Een game als Cold War/Warzone zonder vuurwapens is als een pint zonder schuim, een dame blanche zonder slagroom of Pamela Anderson zonder je weet wel wat. (If not, Google haar dan even) Je kan rekenen op PPSh-41: SMG (Launch Week), Swiss K31: Sniper Rifle (Launch Week), Ballistic Knife: Melee (Launch Week), CARV.2: Tactical Rifle (In-Season), AMP63: Pistol (In-Season) en Baseball Bat: Melee (In-Season).

Vier multiplayer maps en extra features

En dat knallen met die vuurwapens en nieuwe operatoren, dat doen we uiteraard op een aantal nieuwe mappen.

Yamantau (6v6, launch week)

Begraaf je vijanden in een lawine van vuurkracht terwijl je door de afgebrokkelde overblijfselen van het Sovjet-observatorium op de besneeuwde berg Yamantau vecht. Dit alles in en rond een beschadigde satellietschotel, besneeuwde interieurs en kapotte loopbruggen.

Diesel (6v6 / 2v2 / 3v3, launch week)

In de verlaten en desolate woestijn ontaardt dit stukje America in een waar slagveld. Bereid je voor op 6v6, evenals 2v2 en 3v3 in Gunfight op deze snelle en hectische map. Vecht rond het benzinestation en de omliggende gebouwen, midden in de badlands.

Standoff (6v6, in-season)

Deze Black Ops II-klassieker, een iconische map voor zowel fans als professionals, komt in seizoen drie naar Black Ops Cold War. Concurreer in 6v6 op deze middelgrote map, die een tijdloos gevoel van drie rijstroken biedt en tal van mogelijkheden om je tegenstanders te slim af te zijn.

Duga (multi teams, in-season)

Trek met je team naar het Oeralgebergte in deze uitgebreide nieuwe Multi-Team-omgeving. Duga biedt iets voor elke speelstijl, of je nu liever door de centrale administratiekantoren gaat voor gevechten op korte afstand, of je een weg baant langs de perimeter via het busdepot naar de chemische verwerkingsfabriek voor long range battles. Als je niet meteen kunt beslissen waar je je vaardigheden wil inzetten, probeer je dan een weg te banen boven op de toren voor een fantastisch uitzicht voordat je parachutespringt naar de bestemming van je keuze.

Kun je niet wachten tot halverwege het seizoen om Duga te spelen? Weet dan dat deze map ook exclusief naar Zombies komt in Outbreak bij de launch voor de eerste helft van seizoen drie.

Uiteraard ook nieuwe Prestige-levels.

Sticks and Stones keert terug bij de start van het seizoen

De populaire multiplayer-modus is terug voor Black Ops Cold War, waarmee de aloude traditie van de party-modus van Treyarch wordt voortgezet. In deze modus is het elke operator voor zich. Elke speler gaat aan de slag met de R1 Shadowhunter-kruisboog, Ballistic Knife en een Tomahawk. Verdien punten met kruisboog- en ballistische mes-kills, en elimineer vijanden met de Tomahawk om hun score tot nul te herleiden. De eerste speler die de scorelimiet bereikt of de speler met de hoogste score wanneer de timer afloopt, wint.

Multi-Team Elimination (in-season)

De Multi-Team Elimination-modus brengt de laatste teamervaring naar de grootste maps van Black Ops Cold War, waar meerdere teams van vier zullen vechten om de steeds groter wordende stralingszones te overleven.

Nieuwe scorestreak: Strafe Run (launch Week)

Roep een paar straaljagers op om een spervuur aan kogels en raketten boven de DZ te lossen met deze nieuwe mid-tier Scorestreak. Met een langere actieve periode en een hoger potentieel voor kills in vergelijking met Scorestreaks zoals de Napalm Strike, is de Strafe Run een solide keuze voor elke MP-modus.

Outbreak (zombies)

Ook de fans van zombies, en in het bijzonder de Outbreak-spelmodus kunnen rekenen op een pak nieuwe extra’s. En dat is nog zacht uitgedrukt. Zo kunnen zij rekenen op een nieuwe field upgrade (Toxic Growth), een nieuwe Outbreak-regio, namelijk het hierboven eerder aangehaalde Duga, nieuwe voertuigen (FAV en Cargo Truck), World Events en features, en tot slot nieuwe Objectives.

Onslaught

PlayStation-gamers kunnen nog steeds gratis aan de slag met de Onslaught-zombiemodus en ook zij krijgen nieuwe content.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: