Sony gaat nog meer gratis games wegschenken via hun Play at Home-concept

Ze hebben daar bij Sony de smaak goed te pakken. Via hun Play at Home-concept geven ze flink wat games gratis weg. En dat daar behoorlijk wat kleppers tussenzitten bewees de studio met de gratis release van Horizon Zero Dawn gisteren, en in een iets verder verleden ook Ratchet & Clank. Maar er is meer op komst…

Blijf in uw kot, speel onze games en hou het veilig. Dat is kort samengevat de bedoeling van het hele Play at Home-gebeuren van Sony. En wie weet, misschien is het ook wel een kleine counteraanval op Xbox Game Pass. Maar bon, wat het ook moge zijn, wij gamers komen als overwinnaar uit de bus en dat is het voornaamste.

In een recente PlayStation Blog-post laat de studio het volgende weten: “We hebben binnenkort weer een Play at Home-update te delen.” Wat ze juist gaan delen, wanneer ze dit dan gaan delen en wat we mogen verwachten, daar hebben we het raden naar. Maar we vermoeden stiekem dat we binnenkort weer een aankondiging rond nieuwe gratis games mogen verwachten.

We houden het in de gaten voor jullie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)