fbpx

Bekijk hier de eerste 8 minuten uit de Mortal Kombat-film

Binnenkort is het zover, dan kunnen de fans van de Mortal Kombat-saga zich verkneukelen aan de film rond hun geliefkoosde saga. Om de fans helemaal gek te maken, kunnen we jullie de eerste 8 minuten uit de film serveren.

In deze korte intro krijg je alvast Hanzo Hasashi, de enige echte Scorpion, te zien die oog in oog komt te staan met Bi-Han, de al even legendarische Sub-Zero.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: