fbpx

Aspyr werkt aan een remake van Star Wars KOTOR zegt Jason Schreier

Star Wars Knights of the Old Republic is nog steeds een van de beste Star Wars-games ooit. Het ziet er nu meer en meer naar uit dat we op een remake kunnen/mogen hopen.

In januari deden er al geruchten de ronde dat er een remake van Star Wars KOTOR in de maak zou zijn. Die geruchten lijken nu bevestigd te zijn door Bloombers, en voormalig Kotaku-journalist, Jason Schreier.

Volgens Schreier zou Aspyr momenteel druk in de weer zijn met de remake van de eerste Star Wars KOTOR-game. Klinkt logisch aangezien Aspyr in het verleden reeds een aantal Star Wars-games, waaronder Star Wars: Galactic Battlegrounds en Star Wars: Jedi Knight II – Jedi Outcast, herwerkte en overzette naar andere platformen.

Het klinkt alvast veelbelovend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: