fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 14)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Dit weekend staat er sowieso Outriders op het menu! Ik ben helemaal in de ban van de game en wil hem heel graag uitspelen. Daarvoor moet Control jammer genoeg even wijken, maar aangezien ik in deze game al redelijk ver zit zal het geen probleem zijn om deze uit te spelen tegen 29 april. Waarom 29 april? Omdat op die dag de eerste expansion voor Assassin’s Creed Valhalla verschijnt en ik dus zowel Control als Outriders tegen dan wil uitgespeeld hebben.

Tussendoor ga ik ook nog wat Cold War knallen want mijn Battle Pass is nu Tier 93 en ik wil die heel graag snel naar Tier 100 levellen natuurlijk.

Qua series sowieso de laatste loodjes van seizoen 4 van Queen of the South natuurlijk en er ook (proberen) The Lost Pirate Kingdom door te jagen. Deze laatste heeft slechts zes afleveringen dus dat moet wel lukken denk ik dan.

In The Lost Pirate Kingdom schotelt Netflix ons een intrigerende docuserie voor.

MrRolfson

Dit weekend zal ik niet heel veel tijd hebben om een controller in de hand te nemen vrees ik. Zondag trek ik een dagje naar de Kust met m’n kroost waarna ze daar een weekje gaan logeren. Zaterdag zal dus voornamelijk in het teken staan van inpakken en zorgen dat ik niks vergeet mee te geven…

Tussendoor ga ik toch proberen om samen met m’n bengels een paar potjes Fortnite te spelen. Deze week heb ik ‘s avonds nog een paar potjes gespeeld met kameraden en we worden beter en beter als team. Maar ik ga zéker starten Oddworld: Soulstorm, een reeks waarvoor ik vanaf de eerste game al een speciaal plekje voor heb in m’n gamershart. Meer daarover in de podcast die maandag online verschijnt.

Abe heeft een speciaal plekje in Kevin zijn gamershart?

Luca

Qua games zit ik momenteel op een klein kantelpuntje, aangezien ik niet direct nog iets voor handen heb om aan te beginnen. Daarom begint dit weekend mijn prangende zoektocht naar een nieuwe intrigerende titel. Vorige week heb ik Paradise Lost gedownload en in één teug volledig uitgespeeld. Je leest er alles over in mijn review. Voor de rest ben ik momenteel ook nog samen met mijn broer aan de slag in Days Gone, waar we net de ‘Old Sawmill Horde’ hebben vrijgespeeld; plezier gegarandeerd dus!

Verder heb ik ook nog Remnant: From The Ashes en Oddworld: Soulstorm aan mijn downloadlijst toegevoegd. Beide games zal ik ongetwijfeld uitproberen om te kijken of het iets is om me voor langere tijd aan te zetten. Kevin wist me ook te melden dat Cyberpunk 2077 scherp geprijsd staat momenteel; misschien eveneens iets om aan mijn playlist toe te voegen.

Wat series betreft, heb ik deze week After Life gebinged. Het is een zwartkomische serie met Ricky Gervais in de hoofdrol, die eveneens de regisseur ervan is, en thema’s als zelfdoding en depressie in een uniek perspectief plaatst. Bovendien duren de afleveringen telkens maar een halfuurtje, waardoor het ideaal is als tussendoortje.  

Luca speelde vorig weekend Paradise Lost uit, hoog tijd om een andere game aan te pakken.

RoMa

Jongens, wat ben ik in de ban van Outriders. Ik heb er al heel wat uren in gestopt en ook dit weekend ga ik elke main quest, side quest, hunt, wanted en historian mission opzoeken! Levelen, looten, craften en knallen tot in de vroege uurtjes. Het doet altijd pijn om een wapen te scrappen waar ik gehecht aan was geraakt.

Natuurlijk is afwisseling noodzakelijk, dus zal ik ook wel wat genieten van de double XP in Call Of Duty: Black Ops Cold War en mijn huidige klassiekers Fall Guys: Ultimate Knockout en Rocket League.

Op Netflix begin ik aan het laatste seizoen van Narcos. Een echte topreeks. Ook ben ik begonnen met de futuristische serie Love, Death + Robots. Een aanrader voor gamers, met knappe CGI en animated scenes. Ik heb al vaak gedacht “potverdikke, dit zou een goede game kunnen zijn”.


Ardtieboy

Deze week heeft nogmaals duidelijk gemaakt wat voor een sloddervos ik in-game ben. Alvorens ik een potje Call of Duty kan spelen met vrienden, ben ik de enige loser die zijn loadouts niet klaar heeft staan en dus à l’improviste zijn wapens moet zitten finetunen. Dit weekend ga ik daar echter verandering in brengen; ik ga orde op zaken stellen op vlak van mijn Call of Duty: Cold War- en Cold of Duty: Warzone- loadouts. Hou jullie dus klaar, want volgende week ben ik beter voorbereid dan ooit… 

De nieuwe Hearhstone-uitbreiding (Forged in the Barrens) is ondertussen ook een dikke week uit. Traditioneel begint de meta zich ook te settelen en wordt de schade zichtbaar. En ja, er is wel degelijk wat schade aangebracht. Niet alleen de nieuwe expansion, maar ook de nieuwe core set-rotatie zorgen ervoor dat de Paladin- en Mage-klasse momenteel de standaardmodus domineren. Jammer, maar ik ga toch eens op de spreekwoordelijk hype train springen en wat decks in elkaar knutselen om te ranken. Note to self; niet teveel dust spenderen want wellicht worden binnen enkele weken toch heel wat zaken generfed…

Dit weekend gaat Ardtieboy proberen om zijn loadouts wél klaar te zetten voordat hij in een potje Warzone springt…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 14)'

  1. Dat is vrij snel dat de eerste uitbreiding van AC Valhalla in de digitale schappen ligt.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: