fbpx

Oddworld: Soulstorm viert release vandaag met gameplay launch trailer

Vanaf vandaag kunnen PlayStation-gamers met een PlayStation Plus-abonnement Oddworld: Soulstorm gratis binnenhalen. Bij dit heuglijke feit hoort natuurlijk ook een launch trailer die alles nog eens netjes samenvat.

Voor de goede orde, de game verschijnt ook op pc via Epic Games Store en Xbox-consoles natuurlijk. Maar deze keer hebben de PlayStation-gamers dus een stapje voor, daar waar Xbox-gamers met een Gamepass Ultimate dan weer gratis aan de slag konden met Outriders. Maar bon, terug naar Oddworld: Soulstorm.

In Oddworld: Soulstorm, dat eigenlijk een remake is van Oddworld: Abe’s Exoddus uit 1998, kruip je opnieuw in de huid van Abe the Mudokon, een held die per ongeluk de leider werd van een groeiende revolutie. In Soulstorm verken je vreemde en prachtige 2.9D-omgevingen gevuld met een heleboel activiteiten.

Terwijl je door de 2.9D-omgevingen reist, ga je op zoek naar de nodige middelen door vijanden hun zakken te rollen, kluisjes te plunderen en vuilnisbakken te doorzoeken. Deze middelen kan je dan bij automaten inwisselen om producten te krijgen die je kan gebruiken in je strijd tegen de machinaties die alles onder controle hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: