fbpx

Resident Evil Re:Verse bèta nu gratis en voor iedereen beschikbaar op Steam

Fans van Resident Evil die zin hebben om al een voorsmaakje te krijgen van wat hun volgende maand te wachten staat bij de release van Resident Evil Village, en diens multiplayer component die zullen vandaag in de wolken zijn.

Als je van plan bent om de game op pc te spelen en ook al eens wil proeven van die multiplayer modus die door het leven gaat als Resident Evil Re: Verse, dan kan je maar beter naar Steam surfen en de bèta downloaden. Deze is nu namelijk gratis en voor iedereen beschikbaar laat Capcom weten.

Resident Evil Re:Verse is een spin-off, en gratis voor iedereen die Resident Evil Village bezit. Reken qua gameplay op een third-person arenashooter waarin zes spelers het tegen elkaar opnemen in bekende locaties en met bekende personages uit het Resident Evil-universum.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: