fbpx

Valhalla-leaker: “volgende Assassin’s Creed-game keert terug naar de middeleeuwen”

Het begon voor Altaïr en Asssassin’s Creed allemaal met de Kruistochten, en als we de bekende Franse leaker/YouTuber Jonathan mogen geloven, dan keert de volgende Assassin’s Creed-game terug naar die periode.

Jonathan is niet de eerste de beste want zo had hij het bijvoorbeeld al bij het rechte eind wat betreft Valhalla. Volgens informatie die hij links en rechts op de kop kunnen tikken hebben, keren we terug naar de periode van de Kruistochten, en in het bijzonder de Derde Kruistocht.

Dit wil dus zeggen dat de game zich zou afspelen na de originele Assassin’s Creed. Qua era keren we terug in de tijd naar het jaar 1191-1199 en treden we in de voetsporen van niemand minder dan Richard Leeuwenhart. Dit net na de Derde Kruistocht. Mogelijke steden die we zouden bezoeken zijn onder andere Acre, Corfu, Dubrovnik, Wenen, Keulen en Parijs. Ook laat Jonathan een naam vallen, namelijk Edmund, maar wie of wat Edmund is, daar hebben we het raden naar.

Zowel op Reddit als op Jonathans YouTube-kanaal vinden we meer info. Maar natuurlijk is dit allemaal met een stevige scheut zout te consumeren. Maar zoals we al zeiden, Jonathan zat juist bij Valhalla dus wie weet…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: