Dit is ’s werelds grootste, werkende Nintendo Switch

De Switch is zeker een leuke spelconsole voor onderweg. Alleen is de console voor mensen die slecht of niet goed zien niet echt handig om te gamen. Zelf moet ik trouwens ook mijn bril opzetten als ik wil spelen op handheldmodus.

Op televisie zelf is dat allemaal geen probleem, gelukkig. En nu we toch over een Switch en een televisie aan het praten zijn, wat gedacht van een Switch die even groot is als je televisie? Handig en cool, maar dan weer niet om in je jas- of broekzak te steken natuurlijk.

YouTuber Michael Pick, The Casual Engineer, kwam op het idee om een grote Switch te maken. En het is hem nog gelukt ook. Zo is zijn creatie maar liefst 650 procent groter dan de draagbare versie van Nintendo. Pick beweert dat het ‘s werelds grootste volledig functionerende Nintendo Switch is.

Met een lengte van 30 inch en een breedte van 70 inch is het wel onmogelijk om twee knoppen aan weerszijden van de televisie aan te raken. Het gewicht zelf valt nog mee, zo’n 30 kilogram. Al ga je daarmee ook niet de trein of bus op natuurlijk…

Maar neem even een pauze en geniet van deze maffe video van ’s werelds grootste werkende Nintendo Switch…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)