fbpx

Nieuwe 22 minuten durende Atomic Heart gameplay video brengt een mix van intense actie en pure horror

Atomic Heart

Atomic Heart is een game die al een tijdje op onze radar staat. En na het bekijken van deze nieuwe 22 minuten durende gameplay trailer staat deze titel nog steeds in onze hoogste regionen genoteerd. Dit moet, en zal hopen we, echt wel iets bijzonders worden.

In deze nieuwe gameplay video, een compilatie van Atomic Heart-gameplay-trailers, krijgen we intense en brutale combat te zien, en dit in verschillende gedetailleerde settings. Reken op museumachtige arena’s met meerdere verdiepingen tot weelderige bossen met verlaten gebouwen. Maar laat je niet in slaap wiegen door deze knappe settings want voor je het weet scheurt iets of iemand je aan stukken. Veel tijd om van dit moois te genieten heb je dus niet…

Atomic Heart, de open-wereld RPG van ontwikkelaar Mundfish neemt ons mee naar een alternatieve realiteit waarin de USSR substantiële technologische vorderingen heeft gemaakt waardoor Mother Russia decennia voorsprong heeft op elke andere wereldmacht. Je speelt als een speciale KGB-agent genaamd P-3.

Bewapend met een uitgebreid arsenaal vuur- en steekwapens doorkruis je de verschillende omgevingen om de geheimen achter de creaties van de Sovjet-Unie te ontrafelen. Dit doende krijg je te maken met een heleboel tegenstanders, en mislukte experimenten, gaande van cyborgs tot monsterlijke wezens zoals je die nog nooit gezien hebt.

Maar laat je lekker overdonderen door de gameplay video zou ik zeggen. Atomic Heart moet verschijnen op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One en PC. Wanneer dat is dan weer een andere zaak…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: