GTA V en MLB The Show 21 komen deze maand naar Xbox Game Pass

De bibliotheek van Xbox Game Pass blijft aardig vol lopen. Vorige maand mochten we onder andere Outriders (check zeker onze review en gameplay), Star Wars: Squadrons, Torchlight III en een pak andere games verwelkomen. Nu voegt Microsoft opnieuw enkele toppers toe aan de abonnementendienst.

De grootste naam is ongetwijfeld Grand Theft Auto V. De ondertussen legendarische game van Rockstar maakte vorig jaar al zijn opwachting op Xbox Game Pass, maar werd toen in mei opnieuw van de dienst gehaald. Nu komt GTA V terug én kan je hem meteen ook via de cloud spelen op je Android-toestellen.

De titel van grootste verrassing gaat dan weer naar baseballgame MLB The Show 21. Deze series was jarenlang exclusief verkrijgbaar op PlayStation-consoles. In februari raakte al bekend dat de meest recente versie voor het eerst ook naar Xbox-consoles zou komen. En nu wordt de game, ontwikkeld door Sony Interactive Entertainment San Diego, meteen toegevoegd aan Xbox Game Pass. Van een kleine, grote stunt gesproken.

Dit zijn alle games die deze maand worden toegevoegd aan Xbox Game Pass:

  • Grand Theft Auto V (Cloud & Console) – 8 april
  • Zombie Army 4: Dead War (Cloud, Console &PC) ID@Xbox – 8 april
  • Disneyland Adventures (Cloud) – 8 april
  • Rush: A Disney/Pixar Adventure (Cloud) – 8 april
  • NHL 21 (Console) EA Play – 12 april
  • Rain on Your Parade (Cloud, Console & PC) ID@Xbox – 15 april
  • Pathway (PC) ID@Xbox – 15 april
  • MLB The Show 21 (Cloud & Console) – 20 april

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s