Naast Outriders komen er deze maand nog 11 games naar Xbox Game Pass

Na een dag van speculatie viel gisteren de bevestiging in de bus dat de team-based shooter Outriders vanaf dag 1 op Xbox Game Pass voor consoles zou komen te staan. Nu heeft Xbox nog meer titels vrijgegeven die naar hun abonnementsdienst komen.

De komende twee weken worden er maar liefst 12 nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass waaronder enkele interessante games. Zo wordt bijvoorbeeld Octopath Traveler, voorheen een Nintendo Switch-exclusive, op 25 maart toegevoegd voor consoles en pc. Daarnaast worden ook de zesde Yakuza-game, Torchlight III en Undertale toegevoegd.

Dit is de volledige lijst:

 • Undertale (Console, Cloud en PC) ID@Xbox – nu beschikbaar
 • Empire of Sin (Console, Cloud en PC) ID@Xbox – 18 maart
 • Nier: Automata (PC) – 18 maart
 • Star Wars: Squadrons (Console) EA Play – 18 maart
 • Torchlight III (PC) – 18 maart
 • Genesis Noir (Console en PC) ID@Xbox – 25 maart
 • Octopath Traveler (Console en PC) – 25 maart
 • Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition (PC) ID@Xbox – 25 maart
 • Supraland (PC) ID@Xbox – 25 maart
 • Yakuza 6: The Song of Life (Console, Cloud en PC) – 25 maart
 • Narita Boy (Console, Cloud en PC) ID@Xbox – 30 maart
 • Outriders (Console en Cloud) – 1 april

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.