fbpx

Outriders is bij launch verkrijgbaar via Xbox Game Pass

Gisteren leken de hardnekkige geruchten al in de richting te wijzen van het feit dat Outriders naar Xbox Game Pass zou komen. En nu heeft Microsoft dit ook officieel bevestigd.

Dat deed het bedrijf uit Redmond via hun officiële Xbox-blog Xbox Wire. In een kort blogbericht bevestigen ze dat de co-op shooter van ontwikkelaar People Can Fly vanaf 1 april (geen grap dus) beschikbaar zal zijn voor Xbox Game Pass.

Al moeten we de PC-gamers onder ons wel teleurstellen, want voorlopig wordt Outriders enkel en alleen beschikbaar gesteld voor consoles. Waarom dit is, werd niet bekend gemaakt. Maar waarschijnlijk heeft dit te maken met een deal met Google Stadia.

Outriders is dus vanaf 1 april beschikbaar voor Xbox Game Pass voor consoles. Daarnaast komt de game ook uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en PC (via Steam)

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: