Komt Outriders naar Xbox Game Pass?

Op 1 april verschijnt People Can Fly’s scifi coöp-shooter Outriders. De kans is niet onbestaande dat deze ook meteen beschikbaar is via Xbox Game Pass. Dat blijkt uit een mysterieuze hint op de officiële sociale mediakanalen van Microsofts Xbox Game Pass.

We moeten hier wel meteen aan toevoegen dat het hier om een ‘hint’ gaat en niet om een officiële bevestiging. Wat we te zien krijgen is een screenshot van een nep-e-mail van “Melissa McGamepass” die vraagt ​​of “iemand anders de laatste tijd een mysterieus signaal in de verte heeft opgemerkt“. Want om dat mysterieuze signaal is het namelijk te doen in Outriders.

De fictieve McGamepass volgt de onthulling met “ben ik de anomalie in deze situatie?”, wat de speculatie van fans nog meer aanwakkert daar beide uitspraken verwijzen naar de third-person shooter van People Can Fly.

Moest er dan toch enige waarheid schuilen achter deze hint, dan is er geen indicatie wanneer de game beschikbaar zal zijn voor Xbox Game Pass-abonnees, maar het feit dat de mogelijkheid bestaat is voor de fans alvast iets om naar uit te kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)