fbpx

Vette trailer moet ons warm maken voor Marvel’s The Falcon and The Winter Soldier, te zien vanaf nu vrijdag

Nu vrijdag is het zover. Dan kunnen de fans van Marvel en actiehelden hun hart weer ophalen nadat twee weken geleden de laatste aflevering van het eerste seizoen van WandaVision werd uitgezonden op Disney+.

Want met The Falcon and The Winter Soldier staat er opnieuw een ontzettend coole serie op ons te wachten. Net zoals in de films vertolken Anthony Mackie (The Falcon) en Sebastian Stan (The Winter Soldier) de hoofdrollen.

In de zogenaamde ‘final trailer’ die deze nacht werd gelost door Marvel, krijgen we alvast een voorsmaakje van wat we mogen verwachten: actie op blockbusterniveau. In totaal zullen we 6 afleveringen voorgeschoteld krijgen in het eerste seizoen. Deze zullen allemaal tussen de 40 en 50 minuten lang zijn.

Ik kan alvast niet wachten om vrijdag Disney+ op te starten en de eerste aflevering te bekijken!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: