fbpx

Fans van het Wilde Westen mogen in 2022 uitkijken naar Wild West Dynasty op pc

Titels als Outlaws, Desperado’s en Red Dead Redemption hebben al bewezen dat de Wild West-setting een populair thema is in videogames. Daar willen Toplitz Productions en Virtual Magic Games graag een graantje van meepikken met Wild West Dynasty.

Wild West Dynasty, dat in 2022 moet verschijnen op pc via Steam, bevat een boeiende verhaalmodus met interessante plottwists en honderden missies beloven de makers ons. We kunnen qua gameplay rekenen op een unieke mix van RPG (First Person), Life Simulation en het bouwen van steden. Bovendien zal het een open 3D-wereld hebben die zich afspeelt in het Wilde Westen.

In Wild West Dynasty beginnen we als kolonist, bouwen we een eigen ranch en breiden we deze uit tot een welvarende stad. De game biedt ook extra activiteiten zoals het delven van goud en rodeo. Bovendien kunnen we een eigen dynastie creëren die tientallen jaren zal duren.

Dit alles doet mij dan weer denken aan een Wild West-versie van Valheim…

Onderstaande trailer ziet er, om eerlijk te zijn, alvast veelbelovend uit. De fans van cowboys, indianen en outlaws kunnen deze dus maar beter in de gaten houden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: