fbpx

Fortnite Chapter 2: Season 6 start op 16 maart

Vanaf morgen zal het nieuwe seizoen van de razend populaire franchise van start gaan, en het belooft mogelijk een totale verandering te worden.

Vorige week heeft Epic Games de officiële releasedatum van het nieuwe seizoen aangekondigd, maar in tegenstelling tot voorgaande seizoensfinales zal het er deze keer toch wat anders aan toegaan. Zo zal je de zogenoemde ‘Zero Crisis Finale’ kunnen bijwonen vanuit een singleplayer perspectief. Meer concreet wil dit zeggen dat je niet op een specifiek tijdstip dient in te loggen om het event te kunnen meemaken; het zal eender wanneer toegankelijk zijn, waneer je voor de eerste keer inlogt na de start van het zesde seizoen. Echter, er is eveneens een mogelijkheid om de globale première online te bekijken en deze zal, om het met de woorden van Epic zelf te zeggen, “the most ambitious story cinematic yet” worden.

Momenteel is het nog heel onduidelijk over wat we precies van seizoen 6 kunnen verwachten. Doorheen seizoen 5 werd er een mysterieus “Zero Point object” geïntroduceerd, dat als een portaal bovenop de map zweeft, en waardoor verschillende gastpersonages hun intrede maakten in de franchise. Naar het einde van het seizoen toe is dit object echter meer en meer actief geworden en zal het ongetwijfeld en zeer belangrijke rol spelen in de aankomende seizoensfinale.

Tot nog toe is dit de enige teaser afbeelding die Epic heeft vrijgegeven over het nieuwe seizoen. Hierop zien we the Zero Point die op het punt van uitbarsten lijkt te staan.

Volgens enkele dataminers zou dit wel eens kunnen betekenen dat er grote veranderingen zouden kunnen geïntroduceerd worden, waarbij de map mogelijk wordt vernietigd of een forse metamorfose zal ondergaan. Maar zoals gezegd, zijn dit enkel speculaties en blijft het voorlopig nog steeds koffiedik kijken over wat er precies te gebeuren staat. Morgen zullen we wellicht heel wat wijzer zijn.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: