fbpx

Vijf Bethesda-titels krijgen vandaag een stevige FPS-boost op Xbox Series X/S

Microsoft heeft op Xbox Wire aangekondigd dat vijf belangrijke titels van Bethesda, allemaal nieuw verkrijgbaar met Xbox Game Pass, updates ontvangen om de FPS-boost op Xbox Series X/S mogelijk te maken.

De titels die nu beschikbaar zijn met FPS-boost zijn, Dishonored: Definitive Edition, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Fallout 4, Fallout 76 en Prey. Dit betekent dus dat je kan rekenen op een verhoging van 30 fps naar bijna 60 fps met FPS-boost voor deze titels.

Om van deze FPS-boost te kunnen genieten moet je ervoor zorgen dat op je console de laatste update is ge├»nstalleerd en dat de functie FPS Boost is ingeschakeld in “Compatibiliteitsopties” onder het gedeelte “Game beheren”.

Om te zien of de game die je speelt FPS Boost of Auto HDR gebruikt, kun je nu ook gewoon op de Xbox-knop op je controller tikken terwijl je in de game bent. Je ziet een Guide-overlay-indicator in de rechterbovenhoek als de functies zijn ingeschakeld of niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: