fbpx

Eind dit jaar verschijnt een exclusief artbook over 20 jaar RuneScape

De klassieke RPG Runescape viert zijn 20e verjaardag en daar horen natuurlijk de nodige festiviteiten bij. Zo is er in-game heel wat te beleven dit jaar en werd Old School Runescape ook op Steam uitgebracht.

En nu heeft ontwikkelaar en uitgever Jagex bekend gemaakt dat ze samenwerken met het gerenommeerde Dark Horse Books om unieke boeken op de markt te brengen.

RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History geeft ons een exclusieve blik achter de schermen van deze iconische online game. Naast een berg aan fantastisch artwork, verkent het boek ook de gedetailleerde geschiedenis van (Old School) RuneScape door middel van interviews met ontwerpers en ontwikkelaars.

“Ik ben verheugd dat Jagex samenwerkt met Dark Horse, een bedrijf dat onze passie voor het leveren van creatieve storytelling van hoge kwaliteit deelt,” zei Phil Mansell, CEO van Jagex. “20 jaar RuneScape is een enorme mijlpaal voor Jagex en onze games. Ik bedank onze community voor deze ongelooflijke reis met ons. RuneScape: The First 20 Years geeft onze spelers een uniek inzicht in het verhaal van de afgelopen twee decennia en een kans om RuneScape’s fantasiewereld van Gielinor te verkennen als nooit tevoren.”

RuneScape: The First 20 Years is vanaf 5 oktober 2021 verkrijgbaar in de betere boekhandels en online en heeft een prijskaartje van €34,99. 

Maar voor de die-hard fans is er nog de Deluxe Edition. Deze heeft een speciale cover, kartonnen slipcase, hard backed folio met art prints, goudomrande pagina’s en paginamarker. Deze Deluxe Edition kost €84,99 en kan vanaf nu exclusief worden gereserveerd in de RuneScape Merch Store

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: