fbpx

RuneScape viert 20ste verjaardag met nieuwe verhaallijn Once Upon A Time

RuneScape viert dit jaar haar twintigste verjaardag en is daarmee een van ’s werelds langstlopende online videogamefranchises. Reden genoeg voor ontwikkelaar Jagex om uit te pakken met een jaar durend feestje.

Om dat te vieren kan je vanaf vandaag het eerste deel van ‘Once Upon A Time’ spelen. Dit verhaal loopt het hele jaar door en neemt je mee door het verleden, heden en de toekomst van deze MMORPG. Het eerste deel van de verhaallijn kreeg de naam ‘Foreshadowing’ mee en is beschikbaar voor zowel members als niet-members.

In Once Upon A Time: Foreshadowing maak je kennis met bondgenoten en antagonisten die de kern vormen van het RuneScape-verhaal. Het fijne is dat spelers die de game al jaren volgen ongetwijfeld een aantal bekende gezichten tegen het lijf lopen tijdens dit avontuur. Als je Foreshadowing voltooit, word je beloond met ‘Relomia’s Party Hat’, een passend eerbetoon aan de geliefde en zeer gewilde ‘party hat’.

Daarnaast maakte ontwikkelaar Jagex ook bekend dat haar 450 werknemers overgenomen worden door The Carlyle Group. Deze investeringsmaatschappij stelt kapitaal ter beschikking zodanig dat de ontwikkelaar nog jaren door kan werken aan RuneScape én nieuwe franchises kan ontwikkelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d