fbpx

19 miljoen mensen haalden Star Wars Battlefront II gratis in huis via de Epic Game Store

Een poosje geleden kon je via de Epic Game Store Star Wars Battlefront II: Celebration Edition gratis in huis halen. Een oproep die niet in dovemansoren is gevallen zo blijkt.

Epic laat weten dat maar liefst 19 miljoen mensen de game gratis hebben gedownload via hun online platform. Een waanzinnig succes dus. Ook ondergetekende kon niet aan de verleiding weerstaan en speelde inmiddels heel wat uurtjes de toch wel plezante multiplayer van de game.

Ook EA liet via Twitter weten onder de indruk te zijn van deze cijfers en wenste iedereen te bedanken voor de steun bij deze actie.

“Thank you so much for the continued support, even after our final content drop,” was de boodschap die EA de wereld instuurde.

De toekomst ziet er dus mooi uit voor Star Wars Battlefront III. Heb jij Battlefront II ook gedownload (en gespeeld)?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d