fbpx

Voor 1500 euro haal je de Resident Evil 8: Village Collector’s Edition in huis

Ben jij een van die gelukkigen die geld te veel heeft, die net een dikke eindejaarspremie heeft getrokken of kan rekenen op een rijke nonkel in het verre Amerika? Dan hebben wij hier de ultieme tip voor jou om je centen te investeren.

Op 7 mei verschijnt Resident Evil 8: Village en naast de gewone versies kunnen we altijd rekenen op Limited Editions, Collector’s Editions, enzovoort.

De echte Resident Evil-fans die gaan natuurlijk voor het neusje van de zalm, en dat is in dit geval deze megavette Complete Collector’s Edition. Deze kost je wel een flinke hap uit je budget want de CE gaat voor maar liefst 1500 euro de deur uit.

Wat je mag verwachten voor deze prijs? Wel uiteraard de Resident Evil Village Complete Collector’s Edition, speelbaar op zowel PS4 als PS5, met daarin een kopie van de grijze jas van Chris Redfield. Daarnaast een statue van Chris Redfield, een map van de spelwereld, een artbook, kaarten en een box met miniatuurwapens uit de game.

Super cool voor de echte die hard-fan maar toch wel (te) duur voor wat je krijgt vind ik. Tenzij je natuurlijk geld op overschot hebt…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

3 gedachten over “Voor 1500 euro haal je de Resident Evil 8: Village Collector’s Edition in huis

  1. Hey Praga,

    Is er eigenlijk al iets bekend of de (standaard, dus niet deze absurd dure) collector’s edition ook naar Europa komt en dus ook naar onze contreien? Het valt me immers op dat nog geen enkele van de usual suspects hem lijkt aan te bieden tot zover… Het feit dat het in de States weer een GameStop (zijn die nu nog niet altijd niet kopje onder?) exclusive lijkt te worden baart me wat zorgen. Op zich zou dat geen impact mogen hebben op ons, maar de ervaring leert dat onze geleverde voorraad er dan ook vaak onder te lijden heeft (Europa staat doorgaans immers helemaal onderaan hun prioriteitenlijstje, en al zeker bij Capcom). Eventuele UK import is ook niet echt meer een interessante optie dankzij dat Brexit debacle.

    Als ik het goed begrepen heb kan je ook zonder zorgen de PS4 versie aanschaffen en dan later zonder problemen “gratis” overschakelen naar de PS5 versie (er van uitgaande dat je er ooit in slaagt eentje te bemachtigen).

  2. Voorlopig werd hij enkel aangekondigd voor de Japanse markt. Maar als hij naar Europa komt, dan laten we dat zeker weten. Overschakelen van PS4 naar PS5 dan zou je ook kunnen genieten van de krachtigere hardware van de PS5. Maar je kan zowel de PS4-versie als de PS5-versie aanschaffen, dan zit je meteen goed. Maar ik stel voor dat je al begint te sparen πŸ˜‰

    1. Ik was misschien niet helemaal duidelijk. Ik had het over de standaard Collector’s Edition (die zonder jas dus, ergens rond de $200). In weze zal die heel gelijkaardig zijn aan de releases voor RE 2 & 3 Remake met als voornaamste attribuut zo’n PVC beeldje. Ik ben immers gek, maar nu ook zo gek niet. πŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: