fbpx

Kind maakt kunstwerk van papa zijn PS5. Maar of die daar blij mee is…

Wanneer je eindelijk een PS5 hebt kunnen bemachtigen, dan ben je blij dat de nieuwe spierwitte console in je huiskamer staat te blinken. Maar zoals gamers met kinderen allemaal weten, kan je maar beter je consoles en toebehoren in de gaten houden. Want als je dat niet doet…

De witte panelen van je PlayStation 5 die kunnen al eens werken als een rode lap op een stier. En wanneer je kleine spruit graag tekent en kleurt, dan zijn de witte panelen van je PS5 uiteraard een perfect canvas om hun creativiteit op los te laten. Het overkwam deze brave huisvader. Zijn spruit had er, in een onbewaakt ogenblik, niets beters op gevonden dan papa zijn PS5 van wat nieuwe kleuren en tekeningen te voorzien.

Of het mooi is, laten we in het midden, maar het geeft de papa zijn PS5 alvast een unieke look. Wat zou jij doen als je kind(eren) je PS5 zouden voorzien van een extra laagje kunst?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d