fbpx

Meest recente Cyberpunk 2077-update zorgt voor game-breaking bug

De recente 1.1-patch was zowat dé patch die orde op zaken moest stellen en een heleboel problemen moest doen verdwijnen om het geplaagde Cyberpunk 2077, en vooral de spelers, uit een deel van hun lijden te verlossen. Dit draaide jammer genoeg even anders uit…

De recente 1.1-update mag dan wel een pak problemen hebben opgelost, erger nog is dat spelers nu te maken hebben met een game-breaking bug. Eentje die van dien aard is dat je de verhaallijn gewoon niet verder kan zetten. Tja, daar sta je dan…

Het gaat hem namelijk om de Down on the Street-missie waarin het hoofdpersonage V een telefoontje krijgt van Takemura. Het probleem hier is dat Takemura, wanneer je oppakt, je blijft aanstaren en geen woord meer zegt. Best vervelend natuurlijk want vanaf dat moment blokkeert het spel.

Geen probleem, dan laden we wel een autosave”, had een mogelijke oplossing kunnen zijn, maar is dat niet (helemaal). Wat volgens ontwikkelaar CD Projekt RED werkt, in afwachting van een hotfix, is het volgende. Je kan best een voorafgaande savefile herladen, namelijk die waarin V en Takemura het Wakako office verlaten. Wacht dan tot hun conversatie afgelopen is, de missie geüpdatet wordt en spoel dan de tijd nog eens 23 uur vooruit. Daarna zou Takemura’s telefoontje naar V wel werken en kan je het verhaal verderzetten.

Als je dus in de buurt van die missie komt, of er momenteel vastzit, dan weet je wat je te doen/te wachten staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d