fbpx

Speedrunner voltooit de eerste missie van Hitman 3 in 8(!) seconden

Hitman 3 ligt sinds vorige week in de rekken en de game doet het uitstekend qua verkopen. En heel wat fans doen hun uiterste best om de game zo snel als mogelijk uit te spelen.

Wanneer ik zo’n games speel, doe ik dat meestal op mijn gemakje en probeer ik te genieten van de volledige gameservaring. Maar YouTuber Goron heeft daar blijkbaar toch een idee over.

Hij is er namelijk in geslaagd om de eerste level, het befaamde Dubai-level, te voltooien in een absolute blitstijd van acht seconden. In die tijd wist het hotel binnen te komen, de twee targets neer te leggen én terug buiten te raken. Een prachtprestatie.

En Goron is niet de enige die jaagt op het wereldrecord. Want volgens Speedrunner.com zijn er ondertussen al 5 gamers die onder de 10 seconden zijn geraakt. Maar geen enkele wist de prestatie van Goron te evenaren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d