fbpx

Gears 5, Indiana Jones, Lost Planet 2 en Resident Evil zijn Xbox Games with Gold voor februari

De maand februari staat voor de deur en dus is het weer uitkijken naar de games die Xbox-gamers, met een betalend Xbox Live with Gold-abonnement natuurlijk, gratis aan hun collectie mogen toevoegen.

Om te beginnen is er het geweldige Gears 5 dat je de hele maand februari kan downloaden.

Ook de remaster van het originele Resident Evil kan je de hele maand februari binnenhalen. Zo ben je helemaal klaar voor de release van Resident Evil 8: Village op 7 mei.

Fans van Indiana Jones, dat zijn we toch allemaal, kunnen van 1 tot en met 15 februari aan de slag met Indiana Jones and the Emperor’s Tomb.

Van 16 tot en met 28 februari kan je dan Lost Planet 2 binnenhalen. Een serie die een mooie toekomst voorspeld werd, maar die deze jammer genoeg niet kon waarmaken. Wat niet wegneemt dat dit zeker een leuke game is die je eens moet proberen.

Last but not least is er nog de Metroidvania-achtige platformer Dandara: Trials of Fear Edition die je kan binnenhalen van 16 februari tot en met 15 maart.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: