fbpx

Old School RuneScape nu beschikbaar op Steam

Vanaf vandaag kan je Old School RuneScape ook spelen en aanschaffen via Steam deelt uitgever Jagex ons mee. De nostalgische MMORPG breidt hiermee haar cross-platform-mogelijkheden uit door iedereen de mogelijkheid te geven om zijn/haar bestaande RuneScape-account te koppelen aan Steam.

Spelers kunnen hierdoor met hetzelfde account spelen op de RuneScape-client voor PC en Mac, de mobiele versies voor iOS en Android en nu ook Steam.

De komst van Old School RuneScape op Steam valt samen met de achtste verjaardag van de game sinds de lancering op 22 februari 2013. Deze verjaardag wordt gevierd met een in-game-verjaardagsfeest waar spelers worden beloond met een nieuwe cosmetische bananencape.

De levendige community van Old School RuneScape verzamelt zich in Lumbridge om nieuwe spelers via Steam te verwelkomen met een grote meet-and-greet en een community playthrough van het in-game-evenement.

Old School RuneScape komt naar Steam compleet met Steam achievements, badges, emoticons en trading cards met de meest geliefde personages en items. Daarnaast biedt de game launch-exclusive content voor spelers die lid worden via Steam.

De lancering op Steam is onderdeel van Jagex’ missie om het RuneScape-universum toegankelijk te blijven maken voor meer spelers over de hele wereld. Op Steam zijn zowel de gratis als membership versies van Old School RuneScape beschikbaar. De laatstgenoemde biedt een uitgebreidere wereld met meer personages, skills, verhaallijnen en quests.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: