fbpx

10 redenen waarom je de Outriders-demo, die vandaag verschijnt, zeker moet spelen

Gisteren serveerde Square-Enix ons een nieuwe broadcast rond hun scifi coöp shooter Outriders. Daarbovenop kregen we ook info rond de demo die vandaag verschijnt.

Broadcast #5 ‘Into the Fray’ bood ons een blik op de content van de Outriders-demo die vandaag verschijnt. De demo laat ons het volledige openingshoofdstuk van de Outriders-campagne beleven.

De demo is goed voor zo’n drie uur gameplay en we kunnen aan de slag met de vier klassen in de game: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster.

Overtuigd? Dan kan je de in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game bij aanschaf.

Daarnaast ging Broadcast #5 dieper in op de pc-versie van Outriders en hoe People Can Fly alles op alles heeft gezet om een RPG-Shooter te maken die compatibel is met diverse systeemspecificaties en enkele fanfavoriete pc-functies ondersteunt.

Hieronder alvast een video met tien redenen waarom je de demo zeker moet spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d