fbpx

Bevestigd: EA stopt met Anthem

Het stond eigenlijk in de sterren geschreven, maar officieel was het nog niet. Tot nu. Electronic Arts gaat helaas niet verder met Anthem en heeft dus besloten om Anthem uit zijn lijden te verlossen en de stekker er uit te halen.

Via een blogpost op de officiƫle website van ontwikkelaar BioWare maakte executive producer Christian Dailey bekend dat er geen werk wordt gemaakt van de verwachte Anthem 2.0 of Anthem NEXT zoals het ook al werd genoemd.

Gelukkig betekent dit niet dat Anthem volledig ten dode is opgeschreven. De services zoals we die vandaag kennen, zullen ook nog in de toekomst geboden worden. Veranderingen moeten we echter niet meer verwachten.

De vraag blijft ook hoelang Anthem nog onder de levenden zal blijven, want reeds sinds de release rees de kritiek dat Anthem toch wel heel wat mankementen had. In januari vierde Anthem zijn tweede verjaardag. Laat ons hopen dat Anthem toch nog even onder de levenden blijft.

%d