fbpx

Paramount komt op 4 maart met eigen streamingplatform Paramount+

Onder het motto “er kan er nog altijd eentje bij” heeft nu ook filmhuis Paramount besloten zich te mengen in de strijd om de gunst van de televisiekijker. Zo zullen we vanaf 4 maart kunnen kijken naar hun streamingplatform, genaamd Paramount+.

Netflix, HBO Max, Amazon, Disney+, Hulu en een pak mindere goden zullen er dus vanaf die datum een stevige concurrent, zowel qua aanbod als prijs, bij hebben.

Paramount+ is een gepimpte versie van het bestaande platform CBS All Access (ViacomCBS) waar de focus eerst lag op de Amerikaanse markt. Paramount, dat reeds een uitgebreid portfolio heeft, besloot nu dat het moment gekomen was om de strijd aan te gaan met Netflix, Amazon Prime en Disney+. CBS dat ken je zeker en vast van originals zoals Star Trek: Discovery of The Good Fight.

Wat mogen we zoal verwachten van Paramount+? Om te beginnen reboots van onder andere Flashdance, Grease, The Italian Job, Fatal Attraction en The Godfather, maar ook de terugkeer Frasier met Kelsey Grammer. Daarnaast een heleboel horrorklassiekers, al dan niet in een nieuw jasje, zoals Pet Sematary van Stephen King en Paranormal Activity. Maar de studio mikt ook op nieuwe horrorfilms zoals bijvoorbeeld de bovennatuurlijke thriller The In Between.

Reken zeker ook op blockbusters als A Quiet Place II en Mission Impossible 7, én de nieuwe James Bond-film No Time To Die. Ook de kleinsten worden niet in de steek gelaten want zij kunnen onder andere rekenen op Avatar: The Last Airbender, een animatieserie die ook erg populair is bij volwassenen, aangevuld met Fairly Odd Parents en Dora The Explorer.

En ook de Halo-fans moeten deze nieuwe zender in de gaten houden want in 2022 zal ook de Halo-serie te zien zijn op Paramount+.

Paramount+ is dus vanaf 4 maart wereldwijd beschikbaar, en wie nu al een CBS All Access-abonnement heeft wordt automatisch overgezet. Is dat niet het geval dan kan je uiteraard zelf een nieuwe account aanmaken via de officiële website.

En de prijs? Paramount+ komt in twee maten, enerzijds een normale optie en anderzijds een premium-optie. Voor de basisversie, waarop de nieuwe reeksen te zien zullen zijn, betaal je 5 dollar (4,11 euro) per maand. De premiumversie, uitgerust met blockbusters, kost je 10 dollar (8,21 euro).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d