fbpx

Square-Enix pakt uit met intro cinematic Nier Replicant ver.1.22474487139…

Gamers die op zoek zijn naar een compleet nieuwe spelervaring, of eens iets compleet anders willen spelen dan wat ze de laatste tijd gespeeld hebben, die moeten zeker Square-Enix’ Nier Replicant ver.1.22474487139… in de gaten houden.

Om alvast in de stemming te komen onthulde de studio het openingsfilmpje “Attract Movie” voor NieR Replicant ver.1.22474487139…  met verbeterde filmpjes, voice-over en soundtrack. Het filmpje introduceert ook de onwaarschijnlijke cast van personages die samen met de held door een duistere, apocalyptische wereld trekt om zijn zus te genezen van een dodelijke ziekte – een quest die al hun zekerheden overhoop zal halen.

Ken je de game niet? Even wat uitleg dan. NieR Replicant ver.1.22474487139… is een verbeterde versie van NieR Replicant, dat oorspronkelijk alleen in Japan werd uitgebracht. Het is tevens de prequel op het al even unieke meesterwerk NieR: Automata.

Het verhaal gaat als volgt: De hoofdpersoon is een vriendelijke jongeman die, om zijn zus Yonah te redden van de dodelijke Black Scrawl-ziekte, met Grimoire Weiss, een vreemd pratend boek, op zoek gaat naar de ‘Sealed verses’.

NieR Replicant ver.1.22474487139… verschijnt op 23 april 2021 voor PlayStation 4, Xbox One, Xbox One X en pc (Steam).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: