fbpx

Remaster van Star Wars Republic Commando komt naar Nintendo Switch en PlayStation 4

Twee weken geleden doken er geruchten op dat Star Wars Republic Commando wel eens naar de Nintendo Switch zou kunnen komen. Vandaag werden deze geruchten eindelijk bevestigd door uitgever en ontwikkelaar Aspyr.

De game, die origineel in 2005 verscheen voor de Xbox en PC, verschijnt naast de hybride console van Nintendo ook voor de PlayStation 4. De game zal ook op de PlayStation 5 speelbaar zijn via backwards compatibility.

Aspyr bevestigd dat ze weinig aan de game aangepast hebben omdat de game toen al erg goed was. Wel hebben ze de controls aangepast zodat die voldoen aan de normen van vandaag de dag.

Wel ontbreekt de multiplayer van de game. Aspyr geeft geen reden mee voor het ontbreken van deze optie, al lijkt het mij iets te maken te hebben met compatibiliteit van de servers. De game is op PC en Xbox-consoles wel nog steeds online te spelen.

Star Wars Republic Commando zal €15 gaan kosten en verschijnt op 6 april voor Nintendo Switch en PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: