fbpx

Komt klassieker Star Wars Republic Commando naar de Nintendo Switch?

Het zijn spannende tijden voor Star Wars-fans. Niet alleen zitten we op hete kolen voor de series die we op Disney+ mogen verwachten. Daarnaast gaan er geruchten de ronde dat Star Wars: Knights of the Old Republic I én II een re-release zouden krijgen. Maar er zit nog lekkers in de Star-Wars-geruchtenmolen zo blijkt.

Een Twitter-gebruiker met de naam NWPlayer123 heeft namelijk een screenshots online gegooid waarop te zien is dat Star Wars Republic Commando op een Nintendo-server is verschenen. Star Wars: Republic Commando verscheen in 2005 voor de PC en de Xbox en was een tactische shooter. De gebruiker zegt deze info verkregen te hebben door een bot die alle updates op de Nintendo-server scant.

De kans is dus héél groot dat Star Wars: Republic Commando effectief op korte termijn aangekondigd of gereleaset wordt op de Nintendo Switch. En wie weet is dit wel de voorbode van een nieuwe Nintendo Direct?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Komt klassieker Star Wars Republic Commando naar de Nintendo Switch?'

Reacties zijn gesloten.

%d