fbpx

Fantasy-RPG Disciples: Liberation aangekondigd met donkere trailer

Er kunnen wat mij betreft niet genoeg RPG’s zijn, zeker niet als de geweldige fantasy-sfeer er van afdruipt.

Kalypso Media en Frima Studio kondigen via onderstaande trailer hun nieuwste game aan: Disciples: Liberation. Dit moet een donkere fantasy RPG worden waarbij strategie een belangrijke rol zal spelen. De combat zal namelijk turn-based zijn.

In Disciples: Liberation is het jouw taak om Nevendaar te bevrijden van de duisternis. Je kan dat doen door je aan te sluiten bij een breed scala aan facties, zoals religieuze extremisten of het leger met zombies. Stel je ideale team samen, verzamel de nodige resources en ga het gevecht aan met een massa brutale monsters.

Disciples: Liberation moet in het laatste kwartaal van dit jaar verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: