fbpx

Eindelijk een releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart

Het heeft even geduurd, maar vandaag maakte PlayStation eindelijk bekend wanneer we de nieuwe Ratchet & Clank in de winkelrekken mogen verwachten.

De PlayStation 5 heeft momenteel erg weinig toppers, maar daar komt komende lente na lang wachten verandering in. PlayStation maakte vandaag namelijk bekend dat de releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart vastgepind staat op 11 juni 2021 en dat uiteraard exclusief voor PlayStation 5.

Die aankondiging komt niets te vroeg, want tot vandaag moesten we het stellen met een droge ‘2021’. De aankondiging van de nieuwste van ontwikkelaar Insomniac Games dateert al van de officiële PlayStation 5-reveal in juni 2020. Helaas is het nog even wachten, maar om de pijn te verzachten werd er een korte pre-order trailer gepubliceerd.

6 gedachten over “Eindelijk een releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart

  1. Van de Ratchet and Clank-games heb ik er op mijn PS3 heel wat gespeeld, dus deze komt hier vroeg of eerder heel laat ook binnen, want ik wacht nog even met het aankopen van een PS5.

  2. PlayStation maakte vandaag namelijk bekend dat de releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart vastgepind staat op 11 juni 2020
    Moet 2021 zijn lijkt me 🙂

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: