Post Malone houdt binnenkort Pokémon-concert

Pokémon-muziek klinkt voor velen geweldig in de oren. Voor de fans is er nu goed nieuws, want eind deze maand wordt er een Pokémon-concert gehouden.

The Pokémon Company maakte vandaag bekend dat er op 28 februari een concert wordt gehouden in het teken van Pokémon. Afzakken naar een of andere grote hal kan je echter niet doen, want alles vindt virtueel plaats. Niemand minder dan Post Malone zal het concert verzorgen dat op 28 februari om 01.00 uur Belgische tijd zal worden uitgezonden.

Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van Pokémon zullen er nog meer samenwerkingen gevormd worden. Zo zal bijvoorbeeld ook Katy Perry haar medewerking verlenen. Alles zal te volgen zijn op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Gepubliceerd door Joeri

Toen Joeri een peuter was, viel hij in een vat vol videogames. Sindsdien hebben energiedrankjes en dure gaming hardware geen vat meer op hem; tot op vandaag haalt hij Platinum-trofeeën binnen aan de lopende band. Voor LEGO-, Marvel- én boardgames swipet Joeri maar al te graag naar rechts. Horror- en sportgames laat hij liever links liggen; dat kunnen zijn sneeuwwitte onderbroeken niet aan. Verder is hij trotse fulltime vader van Tiebe en Lize die momenteel een opleiding ‘professionele gamer’ genieten bij de master himself.