fbpx

“Star Wars: Knights of the Old Republic I én II krijgen dit jaar een re-release op consoles”

Star Wars Knights of The Old Republic KOTOR

Van een bommetje gesproken voor de fans van Star Wars: Knights of the Old Republic en Knights of the Old Republic II. Een insider beweert namelijk dat beide games die jaar opnieuw zouden verschijnen op consoles. En die insider is niet de eerste de beste…

Het is namelijk niemand minder dan Star Wars-insider Jordan Maison die het verhaal brengt op Twitter. En het was diezelfde Jordan Maison die het verhaal naar buiten bracht rond EA Motive’s Project Maverick (dat later werd aangekondigd als Star Wars: Squadrons). De man weet dus wel waarover hij spreekt denken we dan.

Heard some fun game stuff this week”, zegt de man op Twitter. “Nothing huge, and no real details (hence a tweet and not a post) You know how the Jedi Knight games and Episode 1 Racer got Switch/Modern Console re-releases? Hearing #KOTOR 1 and 2 will get the same at some point this year.

Verwacht wel geen HD-versies, remakes of remastered versies. Volgens Jordan zullen beide games in dezelfde stijl verschijnen als Star Wars: Episode 1 Racer en Jedi Knight op consoles.

Dit zou suggereren dat de geruchten over de re-releases van Knights of the Old Republic en Knights of the Old Republic II: The Sith Lords opgeschaalde ports van de originele games zullen zijn. Maar wat dan met de geruchten over een mogelijk derde deel buiten EA en BioWare om?

Voor de fans van de games, waaronder ondergetekende die beide games uitspeelde, alvast reden voor een klein vreugdesprongetje.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over ““Star Wars: Knights of the Old Republic I én II krijgen dit jaar een re-release op consoles”

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: