fbpx

Twee uur durende gameplay video onthult volledige geannuleerde GoldenEye 007 XBLA-remaster

De N64-klassieker GoldenEye 007 (1997) blijft voor velen niet alleen de beste James Bond-game maar ook de beste shooter ooit. Niet meer dan normaal dus dat heel wat gamers die de game nooit gespeeld hebben, hem willen ontdekken of herontdekken. Xbox-gamers hadden bijna die opportuniteit gekregen, maar dat ging dus niet door…

Ontwikkelaar Rare’s geannuleerde Xbox Live Arcade-remaster van hun N64-shooter GoldenEye 007 wordt uit de doeken gedaan in een twee uur durende playthrough video. De video, die je hieronder kan zien, verscheen op het YouTube-kanaal van GoldenEye 007 content creator Graslu00.

De video toont de volledige game gespeeld in de OO Agent-moeilijkheidsgraad in een resolutie van 4K en 60 frames-per-second. Op het einde krijg je ook nog 30 minuten te zien van de multiplayer.

In 2007 ontwikkelde Rare, nu in handen van Microsoft, een HD-remaster van zijn N64-klassieker om op XBLA uit te brengen. Door geschillen over auteursrechten kwam het project tot stilstand.

Voor deze video werd toen slechts 30 minuten aan beeldmateriaal van de game vrijgegeven. Nu zien we het spel in al zijn glorie, dus van het iconische openingsniveau van de Dam tot het laatste bonusniveau Egyptian.

Wie herinnert zich deze nog, of heeft deze nog gespeeld in lang vervlogen tijden?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: