fbpx

Terminator: Resistance Enhanced verschijnt een maand later

We geven toe dat Terminator: Resistance niet meteen een hoogvlieger was, maar om de een of de andere reden had de game wel iets. Bovendien is de Terminator-filmsaga er eentje die we durven te vergelijken met bijvoorbeeld de Predator-saga. Laat het ons gerust popcultuur noemen, iets waar velen onder ons mee zijn opgegroeid.

Maar die remake van Terminator: Resistance is nog niet voor meteen. De zogenaamd enhanced-versie voor Playstation 5 werd namelijk uitgesteld.

Terminator: Resistance Enhanced moest normaal verschijnen in maart 2021, maar dat werd dus uitgesteld naar 30 april. Enhanced is een speciale Playstation 5-versie van de originele game die is geüpgraded om te profiteren van de verwerkingskracht van de PS5 en andere functies. Het heeft ook een ‘infiltratormodus’ waarin je speelt als een terminator en het tegen het verzet opneemt.

Uitgever Reef Entertainment gaf via een tweet het volgende mee “We know you are all very excited to experience the game on the PlayStation 5, and we’ll have more updates and teasers for you in the coming weeks.”

Playstation 5-gamers die Resistance op de Playstation 4 hebben gekocht, krijgen de upgrade gratis. Er zal ook een balansupgrade worden geïmplementeerd voor Playstation 4- en Xbox One-spelers. Van een verbeterde Xbox Series S / X-versie is voorlopig geen sprake.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: