fbpx

Ontdek de vele duistere geheimen in Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Goed nieuws voor de fans van Japanse Role-Playing Games, want het 22e deel van de Atelier-reeks is vanaf nu beschikbaar.

De nieuwe JRPG speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout af. Ryza vertrekt op een compleet nieuwe missie om de geheimen achter de oude ruïnes en de waarheid achter de verloren legendes te ontdekken. Daarbij krijgt Ryza gezelschap van een hele reeks nieuwe en oude vrienden uit de franchise.

Natuurlijk kan Ryza in dit nieuwe deel beroep doen op enkele nieuwe moves. Nu kan ze onder andere onderwater zwemmen, via planten in muren klimmen en aan touwen slingeren!

Daarnaast is het realtime-tactics-gevechtssysteem uitgebreid zodat je nu 4 teamleden kunt gebruiken waarbij personages de nieuwe Skill Chain en Item Rush-technieken kunnen gebruiken. Dit stelt hen in staat om verschillende vaardigheden en items te koppelen om zo de gevaarlijkste vijanden te verslaan.

Trouwe gamers die Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout hebben gespeeld, krijgen toegang tot de Classic Costume-set met daarin de outfits die Ryza en haar vrienden in de vorige game droegen.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en PC via Steam. Gamers die de PS4-versie kopen, hebben recht op een gratis next-gen update naar de PS5-versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d