fbpx

Een zondvloed aan zombies in nieuwe trailer van Firebase Z voor Black Ops Cold War

Enkele weken geleden wist Praga jullie al te vertellen dat Firebase Z de nieuwe zombie-map wordt in Call of Duty: Black Ops Cold War. Vandaag serveren we jullie de eerste trailer van deze map!

Na de gebeurtenissen van ‘Die Maschine’, brengt de volgende missie van Requiem ons naar de onheilspellende jungles van Vietnam. Onder leiding van Grigori Weaver moet het team het mysterie van Outpost 25 zien op te lossen én de gevaren die er leven te lijf gaan om het leven van Samantha Maxis te redden.

Lang hoeven we niet meer te wachten, want Firebase Z is vanaf donderdag 4 februari beschikbaar in Call of Duty: Black Ops Cold War!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: