fbpx

Nieuwe trailer PlayStation 5-exclusive Returnal neemt ons mee naar Atropos

Returnal

Vanavond om 23u00 vindt er een nieuwe PlayStation State of Play plaats waarin Sony ons weer het een en het ander zal laten zien. Zelf hopen we op nieuwe beelden van bekende games, en waarom niet een nieuwe aankondiging of twee.

Een game die zeker te zien zal zijn, dat denken we toch, is ontwikkelaar Housemarques (Resogun en Alienation) PS5-exclusive Returnal. Om ons al wat te hypen voor zowel de game als het event vanavond lost Sony een nieuwe trailer waarin Returnal ons meeneemt naar Atropos.

Returnal is een third persoon shooter met scifi-elementen waarin het hoofdpersonage haar eerste moment op een andere planeet constant opnieuw beleeft, waaronder haar dood door de aanval van een mysterieus wezen. Het doet ons wat denken aan die film met Tom Cruise, namelijk Edge of Tomorrow uit 2014.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: