fbpx

Disney+ Marvel-serie rond Loki te zien vanaf 11 juni

Disney+ is zeker het streamingplatform bij uitstek voor iedereen die ook maar een klein beetje fan is van het Marvel-superheldenuniversum of Star Wars. In ons geval dus check en nog eens check.

De fans van Loki, je weet wel die allesbehalve te vertrouwen broer van Thor, die hebben alvast een datum om naar uit te kijken want Disney+ heeft aangekondigd dat deze reeks vanaf 11 juni te zien zal zijn op hun streamingplatform. De serie speelt zich trouwens af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame. Dus misschien nog even die filmreeks, of film, meepikken als je die nog niet gezien hebt.

Daarnaast is er meteen ook goed nieuws voor de Star Wars-fans.  Zij kunnen namelijk vanaf 4 mei de animatiereeks Star Wars: The Bad Batch bekijken. 4 mei, dat is dus May the Forth, heb je hem? Indien ja, dan ben je zeker een Star Wars-fan en moet je deze reeks checken.

Disney+ voegt er meteen ook aan toe dat de Monsters Inc.-reeks Monsters at Work op 2 juli komt, en de tv-bewerking van de komedie Turner & Hooch op 16 juli.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: