fbpx

Bevestigd: Spider-Man: No Way Home wordt de volgende Spider-Man film

We kennen de officiële titel van de derde Spider-Man-film die eind dit jaar in de bioscoop te zien zou moeten zijn. Tenzij corona er weer anders over beslist natuurlijk.

Na Homecoming en Far From Home is No Way Home dus de derde telg in het rijtje. Het waren Tom Holland (Peter Parker), Zendaya (MJ) en Jacob Batalon (Ned Leeds) die de titel bekendmaakten via een komische video waarin ze Tom Holland op de korrel namen.

Nu kan het ongeduldig wachten op een officiële trailer beginnen. Hieronder alvast de onthullingsvideo.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: